Arbetsledare Bygg

Vi söker en arbetsledare inom Bygg

Brinner du för att leda och utveckla människor? Vill du arbeta i ett företag där du ges stor frihet under ansvar där du är delaktig både i det dagliga arbetet och i att utveckla företaget framåt? Vill du vara med och skapa den bästa lösningen för kunden, både kvalité- och prismässigt, ihop med schyssta medarbetare? Detta jobb är i så fall perfekt för dig! Du får vara en ledare i en bransch i ett företag som du kan vara stolt över!

Vi står inför en mycket spännande framtid sedan vi köpte byggföretaget Allt i bygg. Håkan Blom som startade företaget kommer tids nog avluta sitt jobb och vi söker därför en ersättare för honom som kan fortsätta att utveckla verksamheten. Du rapporterar till VD.

 

Dina arbetsuppgifter: Leda det dagliga arbetet
• Utveckla medarbetare
• Utveckla gruppens relationer så teamkänslan behålls och förstärks
• Personalansvar (ca 10 medarbetare i dagsläget)
• Planera, leda, fördela och samordna arbetet mot uppsatta mål, ute på byggena.
• Ha kontakt med kunder och föreslå relevanta produkter och tjänster som fyller kundens behov.
• Räkna på arbeten och skriva offerter och avtal med kunder
• Tillsammans med medarbetare och ledare bidra till verksamhetens utveckling och ständiga förbättringar.
• Du är ”arbetande” arbetsledare och det innebär att du tillsammans med teamen utför diverse byggjobb.

 

Din bakgrund
Du har en bakgrund inom bygg och du har en god förmåga att leda människor och att se deras utvecklingsmöjligheter. Du är bra på att bygga team och skapa en god laganda. Du är driftig, självgående och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ställer stora krav på din sociala förmåga och du är en tydlig och kommunikativ ledare som har mod att ta tag i de saker som krävs som ledare. Du är noggrann och du tycker kvalité är viktigt.

 

Erbjudandet
Du välkomnas in i ett företag i en bransch som växer något otroligt. Vi arbetar i team men du får arbeta väldigt självständigt under eget ansvar utifrån din roll. Det är vi tillsammans som uppnår goda resultat och våra värdeord hållbarhet, kvalité och respekt leder oss i utvecklingen av medarbetare, kontakten med kunder och utvecklingen av företaget. Du får schyssta arbets- och anställningsvillkor, goda arbetskamrater och du kan stolt säga att företaget du arbetar för bidrar till en bättre miljö. Tjänsten är på 100%, dagtid och tillsvidare. 

Låter detta intressant? Vill du bli en del av vårt härliga team i Allt i Bygg, på OTM Eko Energi?

 

Skicka ansökan till:
tommy@otmenergi.se

 

Sista ansökningsdag:
2022-06-26 (vi hanterar ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast)

 

Om du vill veta mer
Kontakta Tommy Bergström tel.070-996 76 79 eller tommy@otmenergi.se

Vi ser fram emot att välkomna dig på OTM Eko Energi!

 

OTM Eko Energi är ett företag från Vetlanda som arbetar i södra Sverige. Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta lösningen. I början av 2022 köpte vi upp byggbolaget Allt i Bygg och vi är totalt ca 30 anställda. Allt i bygg utför alla sorters byggnationer åt företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och goda relationer, god kvalitet med hög service är ledord för oss. Allt för att finna den bästa lösningen.

 

För att få veta mer om oss gå in på https://www.otmenergi.se/ och http://www.alltibyggvetlanda.se/